aktivitetscamp-2021-i-kabelvag

Velkommen til KIL's Aktivitetscamp 2021

Denne sommeren arrangerer KIL en aktivitetscamp for barn som har gått i 1-5 klasse dette året. Aktivitetscampen vil vare i en uke og vi vil holde 2 aktivitetscamper i uke 25 og 26.

Alle aktiviteter vil foregå i Vågar idrettspark i Kabelvåg. Barna får prøve seg på de ulike aktivitetene KIL har å tilby; håndball, fotball og turn. Aktivitetene vil foregå mellom kl 8-16 mandag til fredag. En dag i løpet av aktivitetscampen vil det være en utedag hvor de enten går en lengre tur eller driver aktiviteter ute hele dagen. 

Dette er et gratis tilbud gjennom Vågan Kommunes Sommerskole, og gjelder kun for de som går i 1 - 5 klasse. (Født 2010 - 2014)

aktivitetscamp-2021-i-kabelvag

Vi har en begrensning på maks 20 barn per uke, og det er kun lov å melde seg på for å delta på en av aktivitetscampene. Barna må ha med egen matpakke, da det kun blir servert frukt under aktivitetene. Velg hvilken uke som passer best for deg og meld deg på!

Det vil bli sendt ut en mail med informasjon til påmeldte i starten av juni.

Spørsmål? send til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Velg uke

du ønsker å melde deg på

Login Form