Turnhallen i Vågar Idrettspark er et av landets beste turnanlegg med hele 1000 kvm. Dette er et utmerket aktivitetsareal for barn helt ned i 2 års alderen til voksne opp i 60 årene.  Turn er en flott aktivitet som alle bør prøve! Vi tilbyr skoleklasser, idrettsgrupper og bedrifter muligheten for å komme i vår flotte turnhall og prøve seg på en turnøkt. KIL turn stiller opp med erfarne trenere som kan sette opp en godt opplegg passende for gruppen deres.

 

Barneparkering

Dette er et tilbud for barn som ikke er medlem i KIL Turn, hvor man kan ta en tur til hallen på lørdager for å være med på turnaktiviteter. Mer info om dette kommer.

 

Priser

OBS! Prisene under gjelder for grupper og skoler som er organisert under Vågan kommune. Grupper fra andre kommuner eller fra privat sektor, får en påfølgende halleie på 335,- kr per time, i tillegg til prisene under. 

Skoleklasser/Idrettsklubber/bedrifter opp til 15 personer                            kr 50,- per person
(opp til 3 t m/u leie av instruktør)

Skoleklasser/idrettsklubber/bedrifter mellom 16-25 personer                      kr 800,- 
(opp til 3 t m/u leie av instruktør)

Treningssamling for gymnaster                                                                     kr 100,- per person/dag

Leie av instruktør - Skoleklasser/idrettsklubber/bedrifter                             kr 300,- per time

Leie av instruktør - Trening av gymnaster                                                    kr 400,- per time

Dersom flere besøk iløpet av en måned -20% rabbatt på totalpris                                            

 

For leie og bruk av hallen stilles det krav til minimum trener 1 kompetanse av minst 1 person og at enkelte har erfaring med bruk av utstyret i turnhallen. KIL Turn stiller opp med instruktør ved behov for dette. 

For spørsmål og booking send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller kontakt per telefon 47245761.

 

Bookingskjema

Fylles inn etter at avtale er gjort med KIL Turn. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfJ_RvUe4Dso16isTMADKsW-MzUz9isaeAos6Z-45iiBCnvIg/viewform?usp=pp_url

 

 

 

Login Form